طرح توجیهی پرورش کرم زباله خوار (ورمی کمپوست)
تولید کود ورمی کمپوست، با مطالعه موردی، مقدمه: امروزه مواد زائد آلی به سه روش سوزاندن، دفن در محلهای خاص و بازیافت یا استفاده مجدد انجام می پذیرد. سالیانه میلیون ها تن زباله های آلی دفن و یا سوزانده می شود و علاوه بر اینکه مشکلات زیست محیطی فراوانی را بوجود می آورند، هزینه کلانی صرف حمل، دفن و ...
طرح توجیهی پرورش کرم زباله خوار (ورمی کمپوست)
فرمت فایل دانلودی: .pdfفرمت فایل اصلی: pdf
تعداد صفحات: 21
حجم فایل: 845
قیمت: : 4000 تومان
بخشی از متن:
مقدمه:
امروزه مواد زائد آلی به سه روش سوزاندن، دفن در محلهای خاص و بازیافت یا استفاده مجدد انجام می پذیرد. سالیانه میلیون ها تن زباله های آلی دفن و یا سوزانده می شود و علاوه بر اینکه مشکلات زیست محیطی فراوانی را بوجود می آورند، هزینه کلانی صرف حمل، دفن و یا سوزاندن زباله می شود. در روش سوزاندن و دفن زباله، علاوه بر مشکلات و خطرات ورود نیترات و سایر مواد آلاینده به آبهای زیر زمینی، اشغال فضای بیشتر توسط مواد زائد از دیگر معایب این روش به شمار می روند. روش بازیافت علاوه بر اینکه در حفظ محیط زیست و کاهش آلودگی موثر است می تواند مواد زائد را بعنوان مواد خام، مجددا در چرخه مصرف قرار دهد و از تخریب بیشتر محیط زیست پیشگیری کند. از بین انواع محصولات بازیافتی می توان به ورمی کمپوست که در کشورهای مختلف جهان با استقبال گسترده ای روبرو شده است، اشاره کرد.
ورمی کمپوست، عبارت است از کود آلی بیولوژیک که در اثر عبور مداوم و آرام مواد آلی در حال پوسیدگی از دستگاه گوارش گونه هایی از کرم خاکی و دفع این مواد از بدن کرم، حاصل می شود. این مواد هنگام عبور از بدن آعشته به مخاط دستگاه گوارش (موکوس)، ویتامینها و آنزیمها شده که در نهایت به عنوان یک کود آلی غنی شده و بسیار مفید برای ساختمان و بهبود عناصر غذایی خاک، تولید و مورد مصرف واقع می گردد.
فهرست مطالب:
مقدمه
پیرامون زباله
جدا کردن زباله ها
بلژیک؛ پیشتاز بازیافت زباله در دنیا
ورمی کمپوست
مشخصات فیزیکی
ورمی کمپوست در دنیا
مزایای کرم زباله خوار
مزایای کود ورمی کمپوست
برتری نسبت به کود شیمیایی
خواص کود ورمی کمپوست
ویژگیهای عمومی
تغذیه کرم
قیمت کود و کرم در ایران و جهان
طرح پرورش کرم زباله خوار در دانشگاه یزد
توجیه اقتصادی این طرح
اهداف طرح
مزایای طرح
مشخصات فنی طرح
نقشه مزرعه
برآورد هزینه
منابع و ماخذ