دسته بندی | طرح های توجیهی |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 788 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 42 |
پروژه کارآفرینی بسته بندی چای تی بگ
مقدمه :
چای یک نوشیدنی حاوی کافئین می باشد که با خیساندن برگهای گیاه کاملیا سیننس (CAMELIA SINENS) در آب داغ تهیه می گردد. کشورهای عمده تولیدکننده چای عبارتند از: چین، هند، بنگلادش، پاکستان، ایران، کره، سریلانکا، تایوان، ژاپن، استرالیا، آرژانتین، کنیا، اندونزی و نپال.
برگهای چای پس از چیدن مانند سیبی که در معرض هوا قرار می گیرد تغییر رنگ می دهد، خیلی سریع پژمرده شده و اکسید می گردند. علت آن تخمیر آنزیمی است که باعث تجزیه کلروفیل و آزا د شدن تانین برگهای چای می گردد. چای به چهار گروه بر اساس درجه و مدت زمان اکسیداسیون برگهای چای تقسیم بندی می شود. در واقع روند اکسیداسیون در هر گروه در مرحله خاصی با خارج ساختن آب برگها توسط حرارت دادن متوقف می گردد.
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
بسته بندی چای تی بگ
محل اجرا :
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام |
نام خانوادگی |
مدرک تحصیلی |
تلفن |
|
|
|
|
انواع چای
1- چای سیاه (BLOACK TEA):
روند تولید آن به این نحو می باشد که برگهای چای را پس از برداشت آن در دما و رطوبت تولید شده رها می کنند تا اکسید گردد. اکسیداسیون در چای سبز قابل ملاحظه بوده و مدت آن 2 هفته تا یک ماه به طول می انجامد. سپس برگهای چای خشک می گردند تا رونداکسیداسیون متوقف گردد. چای سیاه نسبت به انواع دیگر کافئین بیشتری دارد به همین خاطر طعم آن قوی تر می باشد. اما بر خلاف چای سبز، چای سیاه طعم خود را پس از گذشت سال ها از تاریخ تولید حفظ می کند. این نوع چای متداولترین و پرمصرف ترین نوع چای در دنیا می باشد.
2- چای سبز (GREEN TEA):
روند اکسیداسیون در این نوع چای پس از حداقل اکسیدشدگی متوقف می گردد. پس از چیدن برگهای چاه سریعاً با بخار آب داغ آنزیم های اکسید کننده موجود در برگهای چای را از میان برده و سپس برگها را خشک می کنند. در واقع در چای سبز مرحله اکسیداسیون حذف می گردد. این نوع چای طعم ملایم و گیاه مانندی دارا بوده و بیشتر در چین و ژاپن مصرف می گردد.
3 - چای اولانگ (OOLANG):
اولانگ به معنی اژدهای سبز می باشد و مرحله اکسیداسیون آن 2 تا 3 روز به طول می انجامد. این چای نیز در چین و ژاپن مصرف می گردد.
4- چای سفید (WHITE TEA):
در تهیه آن از برگهای تازه روییده (جوانه ها) چای استفاده می گردد که اکسید نیز نمی گردند. بیشترین اثر ضد سرطانی را این نوع چای به خود اختصاص داده است. این چای در چین مصرف می گردد.
انواع دیگر چای بر حسب ترکیبات آن
- چای یخ (ICE TEA):
معمولاً به چای اندکی لیموترش و شیره ذرت اضافه شده و درون فنجان حاوی یخ ریخته شده و سرو می گردد.
- بوبا (BUBBLE TEA, BOBA):
این نوشیدنی تشکیل گردیده از چای یخ، شیر و گوی های صمغ مانندی که به مروارید موسوم بوده و از گیاه تاپوئیکا تهیه می گردد.
- چای کیسه ای (TEA BAG):
در چای کیسه ای از خاک چای استفاده می گردد.
از نظر چای و مصرف چای، چین اولین محلی است که این گیاه در آن کاشته شده و به مصرف رسیده است. از این کشور، چای به سایر نقاط عالم برده شده است و در مجموع کاشت چای شروع شده و به طرف سواحل اقیانوس آرام و پس از آن از طرف جنوب و غرب کاشت چای شروع شده و به طرف اقیانوس آرام و پس از آن از طرف جنوب و غرب کاشت چای توسعه یافته و هندوستان و هند و چین و جزایر اندونزی رسیده است. به هر حال چای از هر نقطه ای که شیوع و ترویجش آغاز گردیده باشد یک نکته روشن و مسلم را در فلفسه وجود خود گنجانده است و آن اینکه به عنوان آشامیدنی اساسی مطرح و برای رفع تشنگی و خستگی و راحتی خاطر و اعصاب مفید است .