دسته بندی | مهندسی کشاورزی |
بازدید ها | 0 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 5807 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 56 |
پروژه زراعت برنج
این محصول در قالب فایل word و در 56 صفحه تهیه و تنظیم شده است.
توجه :
شما می توانید با خرید این محصول فایل " قلق های پایان نامه نویسی (از عنوان تا دفاع)" را به عنوان هدیه دریافت نمایید.
عناوین :
فصل اول:
مقدمه
جدول (1-1) توزیع منطقه ای سطح زیر کشت و تولید شلتوک در جهان در سال 1971 برحسب درصد (1)
جدول (2-1) سطح زیر کشت و میزان تولید شلتوک در سال 1366 در ایران (1)
جدول 3-1 سطح زیر کشت و تولید برنج در ایران
آمار نامه کشاورزی (51-1372)(2)
واژه برنج
فصل دوم:
مشخصات مورفولوژیکی
جدول 1-2 مقایسه خصوصیات سه زیر گونه برنج های جاوانیکا ،
ژاپونیکا و ایندیکا (پیام یونسکو1363) (2)
ریشه
برگ
ساقه
گل آذین
پنجه زنی
ساختمان گل در برنج
فصل سوم:
نقش عناصر غذایی
اهمیت مواد معدنی
اثر متابولیکی عناصر غذایی
جدول 1-3 عناصر مورد نیاز برای رشد اغلب گیاهان عالی و میزان متداول آنها در ماده خشک (4)
عناصر غذایی پرمصرف
ازت
فسفر
گوگرد
پتاسیم
کلسیم
منیزیم
عناصر غذایی کم مصرف
کمبود مواد غذایی
علائم کمبود عناصر غذایی
کمبود ازت nitrogen deficiency
کمبود فسفر deficiency phosphorus
کمبودپتاسیم deficiency potassium
کمبودگوگرد sulfur deficiency
کمبودسیلیس silicon deficiency
کمبودروی zinc deficiency
فصل چهارم:
اثرات اقتصادی مصرف کود درشالیزار
بطورکلی عملکردمحصول برنج به سه عامل بستگی دارد
کودهای مناسب برای شالیزار
کودسبز
کود دامی
کودهای شیمیایی
ازت
فسفر
پتاس
فصل پنجم:
احتیاجات کودی
جدول (5-1) مصرف مواد غذایی برنج (Bilteanu and Birneaur 1979) (2)
جدول 2-5 روند جذب مواد غذایی در مراحل مختلف رشد تا رسیدن در برنج
(Bilteaun et al 1983) (2)
جدول 3-5 مقادیر NPK توصیه شده در زراعت برنج در نواحی مختلف دنیا (2)
فصل ششم:
زهکشی
نقش زهکشی زیرزمینی در مزارع ماندابی
حاصلخیزی خاک و پخش کود
حاصلخیزی خاک و فرونشست آب
پخش کود
نمودار رابطه بین کود مصرف شده و عملکرد برنج (7)
سرعت فرونشست بهینه (Optimum percolation)