پروژه انتقال دیتا از طریق مادون قرمز
چکیده: سنسور گاز مادون قرمز با تولید امواج مادون قرمز و تشعشع آن در محدوده ای مشخص می تواند گاز معین شده را تشخیص دهد. امواج مادون قرمز در کانالی بنام سلول گازی در حال تابش هستند. هنگامی که گاز مورد نظر وارد این سلول گازی شد تحت تابش امواج مادون قرمز قرار می گیرد. این امواج با برخورد با گاز مورد ...
پروژه انتقال دیتا از طریق مادون قرمز
فرمت فایل دانلودی: .docxفرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 48
حجم فایل: 716
قیمت: : 20000 تومان
بخشی از متن:
چکیده:
سنسور گاز مادون قرمز با تولید امواج مادون قرمز و تشعشع آن در محدوده ای مشخص می تواند گاز معین شده را تشخیص دهد. امواج مادون قرمز در کانالی بنام سلول گازی در حال تابش هستند. هنگامی که گاز مورد نظر وارد این سلول گازی شد تحت تابش امواج مادون قرمز قرار می گیرد.
این امواج با برخورد با گاز مورد نظر با طول موج معین، جلوی تابش امواج مادون قرمز را می گیرد ومانع رسیدن امواج به قمست آشکارساز سنسور می شود. هرچه غلظت گاز زیاد باشد امواج مادون قرمز رسیده به آشکار ساز کمتر شده و باعث شناسایی گاز می شود.
در این پروژه قصد آن را داریم به معرفی انتقال دیتا از طریق مادون قرمز پرداخته در مورد نحوه کار و اهمیت استفاده از آن در ارتباط بین وسایل خانگی بپردازیم. و در انتها یک پروژه گیرنده مادون قرمزی که بتواند کد های کنترل تلویزیون سونی را بخواند خواهیم ساخت که آن را با کمک میکروکنترلر AVR طراحی نموده و کامپایلر مورد استفاده جهت برنامه نویسی Bascom AVR می باشد.
فهرست مطالب:
چکیده
فصل اول: مقدمه
تاریخچه
تصویر برداری با سنسور مادون قرمز
کاربردهای درمانی سنسور مادون قرمز
کاربرد تشخیصی سنسور مادو نقرمز
فصل دوم: مقدمه ای از میکروکنترلرها AVR2
میکروکنترلر AVR چیست؟
معماری AVR ها
ساختار پردازندهی AVR
ریجسترهای عمومی
نحوه ی عملکرد واحد CPU
پورت I/O
فیوز بیت
حافظه ها در AVR
فصل سوم: برنامه پروژه
تشریح نحوه کار پروژه
توضیح برنامه
فصل چهارم: سخت افزار پروژه
مدار شماتیک پروژه
مدار PCB پروژه
لیست قطعات پروژه
توضیح عملکرد مدار
منابع و مراجع
فهرست اشکال