دی جی پروژه(دیجی پروژه)

دانلود .. پروژه.. تحقیقات .. کارآموزی...پایان نامه ... مقالات انگلیسی همراه با ترجمه.. کارآفرینی ...پروپوزال دی جی پروژه

دی جی پروژه(دیجی پروژه)

دانلود .. پروژه.. تحقیقات .. کارآموزی...پایان نامه ... مقالات انگلیسی همراه با ترجمه.. کارآفرینی ...پروپوزال دی جی پروژه

دانلود تحقیقات و پروژه های دانشگاهی. پرسشنامه . گزارش کارآموزی .. طرح کارآفرینی .. مقالات .. دانلود پایان نامه .. دانبود پرسشنامه .. دانلود تحقیق.. دانلود تحقیق دانشجویی .. دانلود پایان نامه معماری .. دانلود پایان نامه روانشناسی .. دانلود پایان نامه ارشد .. دانلود پایان نامه مکانیک .. دانلود پایان نامه ادبیات .. دانلود نمونه سوالات امتحانی .. دانلود نمونه سوال استخدامی .. دانلود طرح توجیهی .. دانلود پروژه برنامه نویسی.. سی شارپ .. پروژه اچ تی ام ال html ..دانلود تحقیق دانشجویی..دانلود پایان نامه حسابداری .. پایان نامه حسابرسی .. دانلود کارآموزی وکالت .. دانلود گزارش کار آموزی حقوق .. دانلود ژنتیک .. دانلود پروژه متلب .. دانلود پایان نامه حقوق .. ارشد .. دانلود مقالات isi ...دانلود پروژه دانشجویی, دانلود پلان


برای سهولت در پیدا کردن مطلب مورد نظر از جستجوی سایت استفاده کنید
دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
پیوندهای روزانه


دیابت ملیتوس یا دیابت شیرین یک اختلال متابولیک می باشد که در اثر کمبود ترشح انسولین (دیابت نوع I) و یا اختلال در عملکرد انسولین (دیابت نوع II) در بدن به وجود می آید
دسته بندی علوم پایه
بازدید ها 7
فرمت فایل doc
حجم فایل 3707 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 125
اثر عصاره الکلی دانه هایDaucus carotas بر سطح سرمی گلوکز،انسولین، کلسترول، تری گلیسرید، لیپوپروتئین ها، فاکتورهای عملکرد کبدی و کلیوی در موشهای صحرای

فروشنده فایل

کد کاربری 3069
کاربر

دیابت ملیتوس یا دیابت شیرین یک اختلال متابولیک می باشد که در اثر کمبود ترشح انسولین (دیابت نوع I) و یا اختلال در عملکرد انسولین (دیابت نوع II) در بدن به وجود می آید. بررسی اثر بخشی داروهای گیاهی در درمان بیماری های مختلف از جمله دیابت از اهمیت زیادی برخوردار است. لذا، در این مطالعهDaucuse carota” " به دلیل وجود عوامل آنتی اکسیدان و خواص دارویی مورد توجه قرار گرفت و اثر عصاره متانولی دانه های هویج( seeds ِDaucus carota) بر سطح سرمی گلوکز، انسولین، کلسترول، تری گلیسرید، لیپوپروتئینها، آنزیمهای عملکرد کبدی (AST,ALT,ALP) و فاکتورهای عملکرد کلیوی(اوره،اسیداوریک،کراتی نین) در موشهای صحرایی نر دیابتیک شده با استرپتوزوتوسین بررسی شد. جمعیت مورد مطالعه شامل 120 سر موش صحرائی نر نژاد ویستار با وزن gr250-200 بودند. دیابت نوع Ι با تزریق (,ipmg/kg70 )، القاء شد. 5 روز پس از تزریق، خونگیری از همه حیواناتی که در شرایط 12 ساعت بی غذایی شبانه به سر می بردند از سینوس کاورنوزای چشم به منظور تعیین سطح سرمی فاکتورهای ذکر شده در بالا انجام گرفت. ضمناً،نمونه خونی فوق بوسیله گلوکومتر به منظور تائید دیابتی شدن موش ها به کار رفت. حیواناتی که میزان گلوکز سرمی آنها بالای mg/dl250 بود به عنوان دیابتیک درنظر گرفته شدند و به 15 گروه تقسیم شدند. به 9 گروه،عصاره الکلی دانه های هویج، با دوزهای mg/kg)100،200و300)، به 3 گروه، آب مقطر (حلال عصاره) به میزانcc 5/. و به 3 گروه دیگر دوز g/kgµ600گلابین کلامید روزانه به مدت 3،6 و 14 روز به طور جداگانه با گاواژ خورانده شد. در پایان هر دوره، در شرایط ناشتا خونگیری جهت اندازه گیری فاکتورهای مختلف سرم با کیتهای مربوط با روش اسپکتروفتومتری انجام شد.اندازه گیری انسولین سرم توسط کیت مربوطه به روش ELISA انجام شد. بعدازخونگیری، بلافاصله پانکراس حیوان خارج و در فرمالین 10% قرارگرفت و بعد از رنگ آمیزی به روشH&E برای مطالعات بافت شناسی استفاده شد. نتایج نشان داد که عصاره در همه دوزها (mg/kg100و200و300)به مدت 6 روز و دوز g/kgµ600 گلایبن کلامید به مدت 6 و14 روز سبب کاهش سطح سرمی گلوکز شد ولی تنها دوز mg/kg 300 عصاره به مدت 6 روز و گلایبن کلامید به مدت 6و14روز سبب افزایش سطح سرمی انسولین گردید. تجویز عصاره و گلایبن کلامید در این دوزها نسبت به حالت نرمال تغییرات مشخصی را در سلولهای جزایر لانگرهانس و بخش آسینی پانکراس نشان نمی دهد. دوزهای (mg/kg100و200و300(به مدت 3و6 و14روز و گلایبن کلامید سبب کاهش سطح سرمی تری گلیسرید و کلسترول شد. دوز(mg/kg 300( عصاره به مدت 3 روز سبب کاهش سطح سرمی اوره شد و به مدت 14 روز کراتی نین را کاهش داد.گلایبن کلامید 3و14 روز اوره، اسیداوریک و کراتی نین را کاهش داد. دوزهای (mg/kg100و 200و 300)عصاره به مدت 3و6روز سطح سرمی AST و ALP را کاهش داد ولی گلایبن کلامید بر فاکتورهای عملکرد کبدی اثری نداشت.دوز(mg/kg200) 3و6روز سبب کاهش سطح سرمی LDL گردید و دوز mg/kg)100و200و300(14و6 روزه نیز سبب کاهش VLDL گردید . دوزmg/kg 300 به مدت 14روز سطح سرمی HDL را افزایش دادو گلایبن کلامید نیز سطح سرمی VLDL و LDL را کاهش و HDL را افزایش داد.

به طور کلی نتایج این مطالعه نشان داد که تجویز عصاره دانه های هویج )ِِD. carota) در دوز 300 به مدت 6 روز در کاهش قند خون و افزایش ترشح انسولین بیشتر از اثر تجویز گلایبن کلامید در این مدت می باشد. ضمناً، تجویز این عصاره نه تنها عوارض جانبی نامطلوب کبدی و کلیوینداشت بلکه تا حدودی سبب بهبود عملکرد کبد و کلیه و کاهش سطح سرمی چربی ها (کلسترول،تری گلیسرید) نیز گردید و نسبت به گلایبن کلامیدحتی مؤثرتر بود.

فهرست مطالب

پیشگفتار

اهداف و فرضیات

فصل اول :کلیات و مروری بر مطالعات گذشته..................... 2

1-1-ساختمان و عملکرد پانکراس............................ 2

1-2-انسولین........................................... 2

1-3-اثر گلوکزروی نسخه برداری-ترجمه و رهایش انسولین..................... 3

1-3-اثر گلوکزروی نسخه برداری-ترجمه و رهایش انسولین.......................3

1-4- نقش های فیزیولوژیک انسولین........................

1-4-1- اثر انسولین بر متابولیسم کربوهیدرات............

1-4-2- اثر انسولین بر متابولیسم چربی.................... 10

الف) شیلومیکرونها.................

.........VLDL ب)

………LDLج)

…………HDLد)

1-4-3- اثر انسولین بر متابولیسم پروتئین.............................. 11

1-4-4-اثرات دیگرانسولین.................................. 11

1- 5-گیرنده های گلوکز در غشاء................... 11

1- 6-دیابت ملیتوس یا دیابت شیرین.......................... 13

1- 6-1-دیابت ملیتوس نوعI.....................14

1- 6-2-دیابت ملیتوس نوعII............................. 15

1- 7-علائم دیابت شیرین................................. 15

1- 8-عوارض دیابت................................. 16

1- 9-بیماری دیابت و اختلال در متابولیسم چربی.............................. 18

1-10-دیابت وآنزیمهای کبدی..................................................... 24

1-11-دیابت وعملکرد کلیه ................................................. 25

1-12- Streptozocin((STZ.............................................. 28

1-13- داروهای شیمیایی و درمان دیابت ملیتوس............................. 28

1-14- داروهای گیاهی و درمان دیابت......................

1-15- گیاه Daucus Carota و دیابت ملیتوی........... 29

فصل دوم: وسایل، مواد و روشها

2-1- وسایل.............................................. 31

2-2- مواد..............................................................................33

2-3- جامعه مورد مطالعه...................................... 33

2-4- گروههای مورد مطالعه................................ 33

2-5- روش تهیه عصاره دانه هویج..................... 34

2-6- روش القاء دیابت................. 34

2-7- روش اندازه گیری فاکتورهای بیوشیمیایی سرم........................ 37

2-8- روش انجام مطالعات بافت شناسی...

2-9- روش تجزیه و تحلیل داده ها...................... 37

منابع........

خلاصه انگلیسی

جداول ضمیمه

فصل سوم: نتایج

3- 1- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carotamg/kg) 300 ، 200 ، 100) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 3 روز بر سطح سرمی گلوکز در موشهای دیابتیک نوع I.......................... 37

3- 2- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carotamg/kg) 300 ، 200 ، 100) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 6 روز بر سطح سرمی گلوکز در موشهای دیابتیک نوع I........................... 38

3- 3- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 14 روز بر سطح سرمی گلوکز در موشهای دیابتیک نوع I............................. 39

3- 4- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 3 روز بر سطح سرمی اوره در موشهای دیابتیک نوع I............................ 42

3- 5- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 300 ، 200 ، 100) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 6 روز بر سطح سرمی اوره در موشهای دیابتیک نوع I........................ 43

3- 6- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 14 روز بر سطح سرمی اوره در موشهای دیابتیک نوع I............................. 46

3- 7- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 3 روز بر سطح سرمی اسیداوریک در موشهای دیابتیک نوع I.................... 44

3- 8- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 6 روز بر سطح سرمی اسید اوریک در موشهای دیابتیک نوع I........................... 47

3- 9- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 14 روز برسطح سرمی اسید اوریک در موشهای دیابتیک نوع I................... 48

3- 10- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 3 روز بر سطح سرمی کراتینین در موشهای دیابتیک نوع I................... 49

3- 11- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی . D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 6 روز بر سطح سرمی کراتینین در موشهای دیابتیک نوع I............... 52

3- 12- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 14 روز بر سطح سرمی کراتینین در موشهای دیابتیک نوعI................... 53

3- 13- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 3 روز بر سطح سرمی AST در موشهای دیابتیک نوع I........................ 54

3- 14- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 6 روز بر سطح سرمی AST در موشهای دیابتیک نوع I.................... 56

3- 15- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 14 روز بر سطح سرمی AST در موشهای دیابتیک نوع I.................... 57

3- 16- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 3 روز بر سطح سرمی ALT در موشهای دیابتیک نوع I............... 58

3- 17- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 6 روز بر سطح سرمی ALT در موشهای دیابتیک نوع I................. 61

3- 18- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 14 روز بر سطح سرمی ALT در موشهای دیابتیک نوع I................... 62

3- 19- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 3 روز بر سطح سرمی ALP در موشهای دیابتیک نوع I..................... 63

3- 20- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 6 روز بر سطح سرمی ALP در موشهای دیابتیک نوع I......................... 66

3- 21- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 14 روز بر سطح سرمی ALP در موشهای دیابتیک نوع I...................... 67

3- 22- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلابین کلامید (µg/kg 600) به مدت 3 روز بر سطح سرمی تری گلیسرید در موشهای دیابتیک نوع I........... 68

3- 23- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 6 روز بر سطح سرمی تری گلیسرید در موشهای دیابتیک نوع I............... 71

3- 24- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 14 روز بر سطح سرمی تری گلیسرید در موشهای دیابتیک نوع I.................. 72

3- 25- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 3 روز بر سطح سرمی کلسترول در موشهای دیابتیک نوع I.................. 73

3- 26- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 6 روز بر سطح سرمی کلسترول در موشهای دیابتیک نوع I................. 76

3- 27- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 14 روز بر سطح سرمی کلسترول در موشهای دیابتیک نوع I.................... 77

3- 28- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 3 روز بر سطح سرمی HDL در موشهای دیابتیک نوع I..................... 78

3- 29- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 6 روز بر سطح سرمی HDL در موشهای دیابتیک نوع I....................... 80

3- 30- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 14 روز بر سطح سرمی HDL در موشهای دیابتیک نوع I....................... 81

3- 31- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 3 روز بر سطح سرمی LDL در موشهای دیابتیک نوع I..................... 82

3- 32- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 6 روز بر سطح سرمی LDL در موشهای دیابتیک نوع I2................ 85

3-33- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 14 روز بر سطح سرمی LDL در موشهای دیابتیک نوع I................... 86

3-34- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 3 روز بر سطح سرمی VLDL در موشهای دیابتیک نوع I................ 87

3-35- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 6 روز بر سطح سرمی VLDL در موشهای دیابتیک نوع I......... 90

3-36- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100 ، 200 ، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 14 روز بر سطح سرمی VLDL در موشهای دیابتیک نوع I...... 91

3-37- اثرتجویز خوراکی مقادیر مختلف عصاره متانولی D.carota mg/kg) 100، 200، 300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) به مدت 6 روز بر سطح سرمی انسولین در موشهای دیابتیک نوع I.......... 95

3-38- میزان جذب طول موج nm450 در مورد غلظت های متفاوت انسولین............ 97

نمودار3- 39- تغییرات تعداد جزایر پانکراس ناشی از تزریق STZو تجویز گلایبن کلامید و دوزهای مؤثر عصاره متانولی Daucus carota در موشهای دیابتی نوعI....

نمودار3-40- تغییرات میانگین قطر متوسط جزایر (اندازه جزایر) پانکراس ناشی از تزریق STZ و دوزهای مؤثر بر قند خون عصاره متانولیDaucus carotamg/kg) 100 ، 200 ،300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) در موشهای دیابتینوع Ι ................

نتایج بررسی تغییرات هیستولوژیکی جزء آسینار و جزایر پانکراس...............

فصل چهارم : بحث و نتیجه گیری

الف) دیابت نوع I و تغییرات سطح سرمی فاکتورهای بیوشیمیایی و تغییرات بافتی پانکراس.

ب) اثرات تجویز عصاره بر تغییرات بیوشیمیایی سرم و تغییرات بافتی پانکراس ناشی از دیابت نوع I.....

اثر عصاره متانولی Daucus carotaبر سطح سرمی گلوکز و انسولین..............................

 

اثر عصاره متانولی Daucus carotaبر سطح کلسترول، تری گلیسرید و لیپوپروتئینها.................

اثر عصاره متانولی Daucuse carotaبر سطح آنزیمهای عملکرد کبدی......................

اثر عصاره متانولی Daucuse carotaبر سطح فاکتورهای عملکرد کلیوی........................

نتیجه گیری کلی............................................................. 120

پیشنهادها.......................................... 121

 فهرست شکل ها

شکل1-1- نقش SNRNAs در انتفال وزیکولها.....................

شکل1-2- مکانیسم رهایش انسولین در سلولهای بتا......................................................................... 13

شکل1-3- ناقل گلوکز در غشاء سلولهای پستانداران........................................................................ 13

شکل 3-1- مشاهدات برش های پانکراس با بزرگنمایی 40 (,b,a (c در موشهای نرمال، با بزرگنمایی100 (d) درموشهای دیابتی ، با بزرگنمایی 40 (e,f)آپوپتوز و کاریورکسی در موشهای دیابتی.................................................

شکل 3-2- مشاهدات برش های پانکراس با بزرگنمایی 40 ) h ,g)در موشهای تیمار شده با دوز mg/kg 100 به مدت 6 روز ، با بزرگنمایی 40 j,i)) در تیمار با دوز mg/kg200 به مدت 6 روز ، با بزرگنمایی 40 ( k,l) در تیمار با دوز mg/kg 300 به مدت 6 روز .............................................................

 شکل3-3- مشاهدات برش های پانکراس با بزرگنمایی 40 ( (m,n تیمار باگلایبن کلامید به مدت 6 روز، با بزرگنمایی 40(o,p,) تیمارباگلایبن کلامید به مدت14 روز........................

فهرست جداول

جدول 1-1 -داروهای شیمیایی برای درمان دیابت ملیتوس.....

جدول 3- 1- تغییرات هیستوپاتولوژی جزء آسینار پانکراس در گروههای مختلف نرمال، دیابتیو در یافت کننده دوزهای مؤثر عصاره بر سطح سرمی گلوکز.................................

جدول 3- 2- تغییرات هیستوپاتولوژی جزایر پانکراس در گروههای مختلف نرمال، دیابتیو دریافت کننده دوزهای مؤثر عصاره سطح سرمی گلوکز..............................................

 فهرست نمودارها

نمودار 3- 1- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota( mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 3 روز بر سطح سرمی گلوکز در گروههای مختلف (8 .(n=................................................................................. 39

نمودار 3- 2- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota(mg/kg100،200،300) و گلابین کلامید (kg/gµ600) به مدت 6 روز بر سطح سرمی گلوکز در گروههای مختلف (8 .(n=........................................................................................ 40

نمودار 3- 3- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota(mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 14 روز بر سطح سرمی گلوکز در گروههای مختلف (8 .(n=................................................................................. 41

نمودار 3- 4- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota (mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 3 روز بر سطح سرمی اوره در گروههای مختلف (8 .(n=.................................................................................... 42

نمودار 3- 5- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota(mg/kg100،200،300) و گلابین کلامید (kg/gµ600) به مدت 6 روز بر سطح سرمی اوره در گروههای مختلف (8 .(n=.................................................................................... 43

نمودار 3- 6- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota (mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 14 روز بر سطح سرمی اوره در گروههای مختلف (8 .(n=.................................................................................... 44

نمودار 3- 7- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف D aucus carota(mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 3 روز بر سطح سرمی اسید اوریک در گروههای مختلف (8 .(n=.......................................................................... 45

نمودار 3- 8- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota(mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 6 روز بر سطح سرمی اسید اوریک در گروههای مختلف (8 .(n=.......................................................................... 46

نمودار 3- 9- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota(mg/kg100،200،300) و گلابین کلامید (kg/gµ600) به مدت 14 روز بر سطح سرمی اسیداوریک در گروههای مختلف (8 .(n=........................................................................... 47

نمودار 3- 10- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota (mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 3 روز بر سطح سرمی کراتینین در گروههای مختلف (8 .(n=............................................................................... 48

نمودار 3- 11- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota(mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 6 روز بر سطح سرمی کراتینین در گروههای مختلف (8 .(n=............................................................................... 49

نمودار 3- 12- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلفDaucus carota (mg/kg100،200،300) و گلابین کلامید (kg/gµ600) به مدت 14 روز بر سطح سرمی ;کراتینین در گروههای مختلف (8 .(n=.............................................................................. 50

نمودار 3- 13- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota (mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 3 روز بر سطح سرمی AST در گروههای مختلف (8 .(n=................................................................................. 51

نمودار 3-14- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota (mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 6 روز بر سطح سرمی AST در گروههای مختلف (8 .(n=................................................................................. 52

نمودار 3- 15- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota ( mg/dl100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 14 روز بر سطح سرمی AST در گروههای مختلف (8 .(n=................................................................................. 53

نمودار 3- 16- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota (mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 3 روز بر سطح سرمی ALTدر گروههای مختلف (8 .(n=................................................................................. 54

نمودار 3- 17- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota (mg/kg100،200،300) و گلابین کلامید (kg/gµ600) به مدت 6 روز بر سطح سرمی ALT در گروههای مختلف (8 .(n=................................................................................. 55

نمودار 3- 18- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota ( mg/dl100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 14 روز بر سطح سرمی ALT در گروههای مختلف (8 .(n=................................................................................. 56

نمودار 3- 19- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota (mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 3 روز بر سطح سرمی ALP در گروههای مختلف (8 .(n=................................................................................. 57

نمودار 3- 20- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota (mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 3 روز بر سطح سرمی ALP در گروههای مختلف (8 .(n=................................................................................. 58

نمودار 3- 21- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota (mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 6 روز بر سطح سرمی ALP در گروههای مختلف (8 .(n=................................................................................. 59

نمودار 3- 22- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota (mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 14 روز بر سطح سرمی تری گلیسرید در گروههای مختلف (8 .(n=......................................................................... 61

نمودار 3- 23- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota (mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 6 روز بر سطح سرمی تری گلیسرید در گروههای مختلف (8 .(n=......................................................................... 63

نمودار 3- 24- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota (mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (dl/gµ600) به مدت 14 روز بر سطح سرمی تری گلیسرید در گروههای مختلف (8 .(n=......................................................................... 64

نمودار 3- 25- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota (mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 3 روز بر سطح سرمی ;کلسترول در گروههای مختلف (8 .(n=............................................................................. 65

نمودار 3- 26- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota (mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 6 روز بر سطح سرمی کلسترول در گروههای مختلف (8 .(n=.............................................................................. 66

نمودار 3- 27- اثر تجویز خوراکی Daucus carota (mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (dl/gµ600) به مدت 14 روز بر سطح سرمی کلسترول در گروههای مختلف (8 .(n=..................................................................................................... 67

نمودار 3- 28- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota (mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 3 روز بر سطح سرمی HDL در گروههای مختلف (8 .(n=................................................................................ 68

نمودار 3- 29- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota (mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 6 روز بر سطح سرمی HDL در گروههای مختلف (8 .(n=................................................................................ 69

نمودار 3- 30- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota(mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 14 روز بر سطح سرمی HDL در گروههای مختلف (8 .(n=................................................................................ 70

نمودار 3- 31- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota (mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 3 روز بر سطح سرمی LDL در گروههای مختلف (8 .(n=................................................................................. 72

نمودار 3- 32- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota (mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 6 روز بر سطح سرمی LDL در گروههای مختلف (8 .(n=................................................................................. 73

نمودار 3- 33- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota (mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 14 روز بر سطح سرمی LDL در گروههای مختلف (8 .(n=................................................................................. 74

نمودار 3- 34- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota (mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 3 روز بر سطح سرمی VLDL در گروههای مختلف (8 .(n=.............................................................................. 75

نمودار 3- 35- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota (mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 6 روز بر سطح سرمی VLDL در گروههای مختلف (8 .(n=.............................................................................. 76

نمودار 3- 36- اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota (mg/kg100،200،300) و گلایبن کلامید (kg/gµ600) به مدت 14 روز بر سطح سرمی VLDL در گروههای مختلف (8 .(n=.............................................................................. 77

نمودار 3-37-اثر تجویز خوراکی مقادیر مختلف Daucus carota(mg/kg200، 300) و گلابین کلامید (kg/gµ600) به مدت 6 روز بر سطح سرمی انسولین در گروههای مختلف (4 .(n=........................................................................................ 78

نمودار 3-38- منحنی استاندارد.( میزان جذب طول موج nm450(OD)در نمونه های حاوی مقادیر استاندارد انسولین).......

3-39- تغییرات تعداد جزایر پانکراس ناشی از تزریق STZو تجویز دوزهای مؤثر بر قند خون عصاره متانولیDaucus carotamg/kg) 100 ، 200 ،300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) در موشهای دیابتی Ι..................................................

 3- 40- تغییرات میانگین قطر متوسط جزایر (اندازه جزایر) پانکراس ناشی از تزریق STZ و دوزهای مؤثر بر قند خون عصاره متانولیDaucus carotamg/kg) 100 ، 200 ،300) و گلایبن کلامید (µg/kg 600) در موشهای دیابتینوع Ι.......................................................

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی