تحقیق پنیر پروسس و جانشینها یا محصولات پنیری بدلی
فرمت فایل دانلودی: .rarفرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 39
حجم فایل: 36
قیمت: : 7000 تومان
بخشی از متن:
مقدمه:
فرآورده ها محصولات در این گروه از محصولات پنیری با پنیرهای طبیعی متفاوت است به این صورت که آنها به طور مستقیم از شیر یا شیر آبگیری شده ساخته نمی شوند اما تا اندازه ای دارای اجزاء گوناگونی مانند پنیر طبیعی، شیر پس چرخ، آب، روغن کره، کازئین ، کازئیناتها، دیگر ترکیبات لبنی، روغن نباتی، پروتئینهای گیاهی و ترکیبات جزئی هستند. دو دسته اصلی بنام محصولات پنیری فرآیند شدة پاستوریزه و جانشین ها یا محصولات مصنوعی وجود دارد که به علاوه ممکن به اجزاء دیگری نیز تقسیم بندی شود که بستگی به ترکیبات و نوع و میزان (سطح) اجزاء تشکیل دهنده مورد استفاده دارد. (جدول 1 – 18) اقلام منحصر به فردی که در پائین ذکر می شود از آن جمله است.
فرآورده های پنیر پروردة پاستوریزه شده (PCPS) بوسیله خرد کردن ذوب کردن و امولیفه کردن به یک مخلوط ذوب شده یکنواخت نرم یا مقادیری از پنیرهای طبیعی و ترکیبات اختیاری با استفاده از حرارت، برش مکانیکی و معمولاً نمکهای امولسیون کننده تولید می شوند. اجزاء اختیاری که دارای مجوز هستند بسته به نوع محصول تعیین می شوند (پنیر پرورده ، غذای پنیر پرورده و پنیرپرورده با قابلیت گسترش پذیری) و شامل اجزاء لبنی، سبزیها، گوشت، استابیلایزرها، نمکهای امولسیون کننده، طعم دهنده ها، رنگها و نگهدارنده ها و آب است (جدول 1 - 18 و نمایش 1 - 18).
فهرست مطالب:
مقدمه
فرآورده های پنیر پرورده پاستوریزه شده
طبقه بندی محصولات پنیر پرورده
موافقت نامه تولید جهت محصولات پنیر پرورده
بسته بندی و سرد کردن
اصول تولید محصولات پنیری پرورده
جداسازی کلسیم
انتشار و پیوند با آب پاراکازئین
خاصیت اموسینایری
شکل گیری ساختار به محض سرد کردن
خصوصیات عکسهای امولسیون کننده
توقیف (جداساز) کلسیم
جایگزینی و بافری کردن PH
هیدراتاسیون و انتشار کازئین
هیدرولیز (ثبات و استحکام )
اثرات بالکتریو استاتیک
شرایط فرآیند
بدلسازی (شبیه سازی) و محصولات پنیری جانشین
شبه پنیرها (Cheese Analogus)
پنیر پیتزای مشابه : آئین کار تولید
ترکیبات و خصوصیات عملکردی (کارآمدی)
ثبات عملی (کارکردی) در طی دوره نگهداری
تافو یا پنیرهای تهیه شده از سویا