دی جی پروژه(دیجی پروژه)

دانلود .. پروژه.. تحقیقات .. کارآموزی...پایان نامه ... مقالات انگلیسی همراه با ترجمه.. کارآفرینی ...پروپوزال دی جی پروژه

دی جی پروژه(دیجی پروژه)

دانلود .. پروژه.. تحقیقات .. کارآموزی...پایان نامه ... مقالات انگلیسی همراه با ترجمه.. کارآفرینی ...پروپوزال دی جی پروژه

دانلود تحقیقات و پروژه های دانشگاهی. پرسشنامه . گزارش کارآموزی .. طرح کارآفرینی .. مقالات .. دانلود پایان نامه .. دانبود پرسشنامه .. دانلود تحقیق.. دانلود تحقیق دانشجویی .. دانلود پایان نامه معماری .. دانلود پایان نامه روانشناسی .. دانلود پایان نامه ارشد .. دانلود پایان نامه مکانیک .. دانلود پایان نامه ادبیات .. دانلود نمونه سوالات امتحانی .. دانلود نمونه سوال استخدامی .. دانلود طرح توجیهی .. دانلود پروژه برنامه نویسی.. سی شارپ .. پروژه اچ تی ام ال html ..دانلود تحقیق دانشجویی..دانلود پایان نامه حسابداری .. پایان نامه حسابرسی .. دانلود کارآموزی وکالت .. دانلود گزارش کار آموزی حقوق .. دانلود ژنتیک .. دانلود پروژه متلب .. دانلود پایان نامه حقوق .. ارشد .. دانلود مقالات isi ...دانلود پروژه دانشجویی, دانلود پلان


برای سهولت در پیدا کردن مطلب مورد نظر از جستجوی سایت استفاده کنید
دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
پیوندهای روزانه


پایان نامه مهندسی مکانیک
دسته بندی مکانیک
بازدید ها 0
فرمت فایل doc
حجم فایل 393 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 105
فناوری نانو در فرایند تصفیه و نمک زدایی آب

فروشنده فایل

کد کاربری 3069
کاربر

در این پروژه به بررسی انواع روش‌های شیرین‌سازی و نمک‌زدایی می‌پردازیم و راه‌های نوین و جدید بالابردن کارایی این دستگاه را بررسی می‌کنیم. از سالیان گذشته تکنولوژی شیرین‌سازی آب دریا مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما باتوجه به هزینه‌ بالای این فرایند و غیر اقتصادی بودن آن کمتر مورد توجه قرار گرفته است، اینک تلاش بر این است که با استفاده از نانوتکنولوژی و نانوفیلترینگ مصرف برق به ازای تولید هر متر مکعب آب شیرین را کاهش دهیم و با بالا بردن راندمان، امکان استفاده گسترده از این دستگاه را فراهم آوریم.

فهرست مطالب

چکیده......................................1

فصل اول : اهمیت تصفیه آب و روش های

مقدمه .................................................2

1-1-اهمیت تصفیه اب ...................................2

1-2- نا خالصی های اب ........................................4

1-3- ویژگی های اب اشامیدنی ............................4

1-4- وضعیت ایران در شیرین سازی .................7

1-5- روش های تصفیه اب ...................11

1-5-1-روش شیمیایی .........................11

1-5-2-روش بیولوژیک ...................11

1-5-3- روش مکانیکی ......................12

1-5-3-1-روش های حرارتی ................12

1-5-3-2-روش غشائی .....................16

1-5-4- روش های ترکیبی ..........................19

فصل دوم : اسمز معکوس و الکترودیالیز

2-1- اسمز معکوس .................................20

2-1-1-اساس کار اسمز معکوس ...................20

2-1-2-مقایسه اسمزمعکوس بافیلتراسیون معمولی ........................24

2-1-3-انتخاب غشاء ...................................24

2-1-4- فرآیندها در روش اسمز معکوس ................26

2-1-4-1- پیش تصفیه.....................................26

2-1-4-2-تنظیم فشار ..................................26

2-1-4-3-جداسازی غشائی ............................26

2-1-4-4-پس تصفیه .........................................27

2-1-5-راه اندازی و نگهداری ...................................27

2-1-6-پیچیدگی دستگاه ..........................................28

2-1-7-هزینه ها .................................28

2-1-8-سودمندی فن اوری ..........................29

2-1-9-روش های بهبودبخشیدن عملکردغشاها.....................29

2-1-10-موارد کاربرد اسمز معکوس ..............................30

2-1-10-1-استفاده ازROدرتولیدآب دیالیز ................................30

2-1-10-2- شیرین سازی آب دریاجهت شرب ..................................30

2-1-10-3- بهبودکیفیت آب خام صنعتی ...................................32

2-1-11- مزایا ......................................................................32

2-1-12معایب ..............................................33

2-2-الکترودیالیز..................................................34

2-2-1-پارامترهای مهم درالکترودیالیز ...............................35

2-2-2-کاربردها و محدودیت الکترودیالیز ...............................36

فصل سوم : مقایسه روش های مختلف با هم

3-1- مقایسه روش های فراوری اب .......................................37

3-2- مقایسه روش های حرارتی و غشائی ......................................37

3-3- مقایسه سیستم های الکترودیالیز و اسمزمعکوس ............................40

3-4- تفاوت های بنیادین ....................................40

3-4-1-پیش تصفیه اب ..................................................41

3-4-2-دورهای تعویض غشاها ....................................43

3-4-3-مصرف برق (انرژی) ................................. 43

3-4-4- نتیجه ...............................................................44

3-5-ارزیابی اقتصادی تولیداب شیرین توسط روش های مختلف ....................44

3-6- نتیجه گیری نهایی و پیشنهادات ....................... 52

فصل چهارم : بررسی روش های جدید تصفیه آب

4-1- روش های جدید بکاررفته در اب شیرین کن ها ...........................54

4-2- روش های گرداوری انرژی خورشید ......................................55

4-2-1- تولید الکتریسیته .......................................55

4-2-2- تولید حرارت ....................................................55

4-2-2-1- استخر خورشیدی ..........................................55

4-2-2-2- کلکتور خورشیدی از نوع صفحه تخت ...................................56

4-2-2-3- کلکتور خورشیدی با لوله خلاء شده .................................57

4-2-2-4- کلکتورهای گرم کن هوا ........................................................57

4-2-2-5- کلکتورهای متمرکز کننده سهموی خطی ...........................................57

4-3- تکنولوژی شیرین کردن اب بااستفاده ازانرژی خورشیدی.....................................58

4-3-1- حوضچه های تقطیر خورشیدی .....................................................58

4-3-2- روش رطوبت زنی و رطوبت زدایی هوا HD ..............................58

4-4- انتخاب و طراحی یک سیستم نمونه .........................................59

4-5- انواع روش های ممکن برای افزایش قابلیت جذب رطوبت هوا در سیستمHD................60

4-6- اب شیرین کن های زیستی .................................60

4-6-1- انرژی زیستی ............................................. 61

4-8- انرژی در شیرین سازی اب ................................... 62

فصل پنجم : فناوری نانو در تصفیه

5-1- نانو تکنولوژی .....................................................66

5-2- شیرین سازی اب توسط نانو غشاء .....................................67

5-3- تصفیه اب به کمک نانو ذرات ..........................................68

5-4- تصفیه پساب های صنعتی .............................................69

5-5- تصفیه فاضلاب ها ..........................................................69

5-6- جیوه زدایی از اب .............................................................70

فصل ششم : فیلترها

6-1- فیلتراسیون ....................................................72

6-2- انواع فیلترها ..................................................................75

6-2-1-ویژگی های فیلترهای فشاری ......................................75

6-2-2- ویژگی های فیلترهای ثقلی ........................................76

6-3- علل عملکرد نا مطلوب فیلتر .........................................76

6-4- میکروفیلترینگ .............................................................77

6-4-1-کاربرد میکروفیلتراسیون درازبین بردن رنگ وکدورت..............................77

6-4-2-حذف الودگی میکرونی بااستفاده ازمیکروفیلتر........................80

6-4-3-مقایسه میکروفیلتراسیون با روشهای دیگر .............................80

6-5- اولترافیلترینگ UF............................................................81

6-5-1-کاربرد اولترافیلتر در تصفیه ابهای زیرزمینی و رودخانه ها ............82

6-5-2- اولترافیلتراسیون به عنوان پیش تصفیه .................................83

6-5-3-حذف مواد الی و رنگ با غشاهای اولترافیلتر .......................83

6-6- مقایسه اولترافیلتراسیون با سایر روش ها ...................................84

6-6-1-جداسازی میکروب ها با میکروفیلتراسیون و اولترافیلتراسیون ........................84

6-6-2-مقایسه اولترافیلتراسیون باروش های رقیب..........................85

6-7- نانو فیلترینگ ...................................................85

6-7-1-حذف سختی اب با استفاده از نانوفیلتراسیون....................................86

6-8- کنترل دبی عبوری از نانو تیوب ها ..........................................87

منابع و مآخذ .............................................................89

 فهرست اشکال

شکل (2-1) اساس کار اسمز معکوس ............................................21

شکل (2-2) جریان اسمزی ....................................................21

شکل (2-3) فشار اسمزی ........................................................ 22

 فهرست نمودارها

 

نمودار(1-1)ظرفیت تولید آب نمک‌زدایی شده در کشور ..........................9

نمودار(1-2) روش‌های تصفیه آب ...................11

  فهرست جداول

جدول(1-1)مشخصات فیزیکی آب آشامیدنی ...........................................5

جدول (1-2) حدود مجاز مواد شیمیایی سمی ...................................................5

جدول(1-3)مشخصات سایر مواد شیمیایی در آب آشامیدنی.........................6

جدول(1-4) مواد استفاده شده در ساخت غشاها سایر مواد شیمیایی در آب آشامیدنی پلیمری. 17

جدول (1-5) مواد استفاده شده در ساخت غشاها سایر مواد شیمیایی در آب آشامیدنی غشای... 17

جدول (2-1) درصد عبور نمک‌ها از غشاهای اسمز معکوس ..................................23

جدول (3-1) هزینه تامین آب شیرین توسط روش‌های مختلف در بخش هایی از مناطق خشک آسیا ...45

جدول (3-2) مقایسه‌ای بین هزینه‌های شوری‌زدایی در منابع آب‌های متفاوت ..................45

جدول (3-3) مقایسه هزینه‌ها در روش‌های مختلف شوری‌زدایی جهت تهیه آب مورد نیاز صنعت ...........46

جدول (3-4) انرژی مصرفی برای سه روش شیرین سازی آب..............................48

جدول (3-5) پارامترهای مورد نظر در هزینه‌های روش MVC...................................49

جدول (3-6) پارامترهای مورد نظر در هزینه‌های روش MVC.....................................49

جدول (3-7) محاسبه هزینه شوری‌زدایی با استفاده از انواع مختلف رآکتورهای هسته‌ای .........50

جدول (3-8) درصد توزیع فاکتورهای قیمت............................................51

جدول (4-1) هزینه تولید انرژی از منابع تجدیدپذیر و غیر تجدیدپذیر ......................63

جدول (4-2) هزینه تولید انرژی از منابع تجدیدپذیر و غیر تجدیدپذیر ........................63

جدول (4-3) هزینه تولید آب شیرین با روش‌های مختلف ..........................65

جدول(6-1)تغییرات پارامترهاپس ازفرایندمیکروفیلتراسیون.....................................78

جدول (6-2) مقایسه اقتصادی فرایندهای فیلتراسیون ......................................81

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی