مقاله بررسی زبانشناختی اسامی برندها با روند سلسله مراتبی تحلیلی و کاربرد آن در بازار بیسکوئیت ترکیه
فرمت فایل دانلودی: .rarفرمت فایل اصلی: doc, pdf
تعداد صفحات: 10
حجم فایل: 1539
قیمت: : 12000 تومان
بخشی از متن:
The linguistic analysis of brand names with the analytic hierarchy process and an application in Turkish biscuit market
چکیده:
مرحله اول برند شدن روند انتخاب نام آن است. نام محصول عامل مهمی در تعیین محبوبیت آن در بازار است. در جهانی کردن برند زبان رایج دنیا انگلیسی است. بنابراین انتخاب نام به انگلیسی برای شرکت هایی که محصولاتشان را صادر می کنند منطقی تر است. به عبارت دیگر، اسم برند انتخاب شده باید قابل فهم، قابل یاد آوری باشد، و باید دارای معنی مناسب باشد و نباید موجب سوء تعبیر و سوء تفاهم شود. مصرف کنندگان ترکی علاقه ی زیادی به برندهای خارجی دارند. این شرایط تولید کنندگان را وا می دارد تا از یک واژه ی خارجی به عنوان یک نام در روند نامگذاری انتخاب کنند. در این مطالعه ، محققان برخی از اسامی برندها ی آلکر و اِتی (Ulker , Eti ) را با هم مقایسه کردند, در زمینه زبانشناسی بر طبق معیارهای خاص که دو رئیس کمپانی برای مصرف کنندگان ترکی در بازار بیسکوئیت و شکلات هستند.