طرح توجیهی تولید کشک خشک پاستوریزه از ماست
فرمت فایل دانلودی: .docفرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 25
حجم فایل: 370
قیمت: : 2500 تومان
بخشی از متن:
بخشی از متن:
کشک یکی از فرآوردههای فرعی شیر است که به روش سنتی از جوشاندن، تغلیظ و یا خشک کردن دوغی که پس از کرهگیری باقی میماند و یا از ماست بدون چربی تهیه میشود. ماده اولیه کشک عبارت است از شیر میش، بز، گاو و یا مخلوطی از آنها.در صنایع غذایی تولید کشک با فرآیندهای صنعتی و به صورت کشک مایع مستقیما از شیر صورت میگیرد. کشکهای سنتی مایع از ساییدن و رقیق کردن کشک خشک که معمولا به صورت غیر پاستوریزه تهیه شده، تولید میشوند. در مناطق مختلف کشور به علت دامداری ایلی و عدم دسترسی اغلب گلهداران دهات ایران به کارخانه شیر پاستوریزه مازاد شیر تولید شده به کشک تبدیل گردیده و به این وسیله قابلیت نگهداری آن را بالا میبرند.
فهرست مطالب اصلی:
چکیده طرح
مقدمه و تاریخچه
معرفی محصول و ویژه گیها و مشخصات محصول
استاندارد محصول
بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید
بلوک دیاگرام تولید
جدول پیش بینی برنامه تولید5 ساله
محاسبات مالی و اقتصادی
شاخص های اقتصادی طرح
زمانبندی اجرای پروژه