دی جی پروژه(دیجی پروژه)

دانلود .. پروژه.. تحقیقات .. کارآموزی...پایان نامه ... مقالات انگلیسی همراه با ترجمه.. کارآفرینی ...پروپوزال دی جی پروژه

دی جی پروژه(دیجی پروژه)

دانلود .. پروژه.. تحقیقات .. کارآموزی...پایان نامه ... مقالات انگلیسی همراه با ترجمه.. کارآفرینی ...پروپوزال دی جی پروژه

دانلود تحقیقات و پروژه های دانشگاهی. پرسشنامه . گزارش کارآموزی .. طرح کارآفرینی .. مقالات .. دانلود پایان نامه .. دانبود پرسشنامه .. دانلود تحقیق.. دانلود تحقیق دانشجویی .. دانلود پایان نامه معماری .. دانلود پایان نامه روانشناسی .. دانلود پایان نامه ارشد .. دانلود پایان نامه مکانیک .. دانلود پایان نامه ادبیات .. دانلود نمونه سوالات امتحانی .. دانلود نمونه سوال استخدامی .. دانلود طرح توجیهی .. دانلود پروژه برنامه نویسی.. سی شارپ .. پروژه اچ تی ام ال html ..دانلود تحقیق دانشجویی..دانلود پایان نامه حسابداری .. پایان نامه حسابرسی .. دانلود کارآموزی وکالت .. دانلود گزارش کار آموزی حقوق .. دانلود ژنتیک .. دانلود پروژه متلب .. دانلود پایان نامه حقوق .. ارشد .. دانلود مقالات isi ...دانلود پروژه دانشجویی, دانلود پلان


برای سهولت در پیدا کردن مطلب مورد نظر از جستجوی سایت استفاده کنید
دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
پیوندهای روزانه
پایان نامه تعیین بهترین تراکم و تعداد نشاء و اثرات متقابل آن با مقادیر نیتروژن در کشت برنج

پایان-نامه-تعیین-بهترین-تراکم-و-تعداد-نشاء-و-اثرات-متقابل-آن-با-مقادیر-نیتروژن-در-کشت-برنجاهداف تحقیق: هدف از انجام این آزمایش تعیین بهترین مقدار نیتروژن مورد نیاز در گیاه برنج ، تراکم کاشت و همچنین تعیین بهترین تعداد نشاء و اثرات متقابل آن با مقادیر نیتروژن و تراکم کاشت برای دستیابی به حداکثر عملکرد دانه بوده است.دانلود فایل

پایان-نامه-تعیین-بهترین-تراکم-و-تعداد-نشاء-و-اثرات-متقابل-آن-با-مقادیر-نیتروژن-در-کشت-برنج
پایان نامه تعیین بهترین تراکم و تعداد نشاء و اثرات متقابل آن با مقادیر نیتروژن در کشت برنج
فرمت فایل دانلودی: .rar
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 76
حجم فایل: 90
قیمت: : 12000 تومان

بخشی از متن:
اهداف تحقیق:
هدف از انجام این آزمایش تعیین بهترین مقدار نیتروژن مورد نیاز در گیاه برنج ، تراکم کاشت و همچنین تعیین بهترین تعداد نشاء و اثرات متقابل آن با مقادیر نیتروژن و تراکم کاشت برای دستیابی به حداکثر عملکرد دانه بوده است.

بخشی از مقدمه:

برنج از غلاتی است که از زمان های قدیم به عنوان یکی از مهمترین مواد غذایی بشر مورد توجه بوده و از قدیمی ترین گیاهان زراعی به شمار می رود (Chandler,1999). بعضی معتقدند که بذر برنج در دوره پادشاهی خسرو انوشیروان (579 - 573 - میلادی) به ایران آمده است. تاریخ نشان می دهد که در زمان هخامنشیان و اشکانیان در گیلان، مازندران و خراسان (ترکستان آن زمان) و در زمان ساسانیان در کاشمر، ختن و تاشکند در سطح وسیعی کشت می شده است (ابراهیم زاده، 1378).
ارقام وحشی زیادی از برنج در آسیا، آفریقا و آمریکا دیده می شود که اظهارنظر کردن در مورد اجداد برنج را مشکل می سازد .نزدیک ترین خویشاوند وحشی شناخته شده برنج به Oryza fatua نسبت داده می‌شود که از این گونه وحشی برنج، گونه Oryza sativa در جنوب شرقی آسیا و گونه Oryza glaberrima در غرب آفریقا اهلی شده است. گونه Oryza sativa با توجه به گسترش بیشتر ، جایگزینOryza glaberrima شده است .در حال حاضر برنج منبع تامین کننده مواد غذایی بیش از 72درصد جمعیت آسیا و 4/2 میلیارد نفر از جمعیت جهان بوده و 20 درصد از انرژی مورد نیاز انسان را تامین می کند. ...

فهرست مطالب:
فصل اول: کلیات
مقدمه
1-1- اهمیت موضوع
1-2- تاریخچه کشت برنج
1-3- وضعیت کاشت برنج در جهان و ایران
1-4- گیاهشناسی برنج
1-4-1- بذربرنج و ساختمان آن
1-4-2- ریشه
1-4-3- ساقه
1-4-4- برگ
1-4-5- پنجه
1-4-6- ساختمان گل آذین
1-4-7-گرده افشانی ولقاح
1-5- مراحل کاشت برنج
1-6- عملیات داشت
1-7- مراحل رشد و فنولوژی
1-7-1 مرحله رویشی
1-7-2- مرحله زایشی
1-7-3- مرحله رسیدگی
1-8- خصوصیات اکولوژیکی برنج
1-8-1- حرارت
1-8-2-رطوبت
1-8-3- نور 
1-8-4- باد
1-8-5- خاک
1-9- طبقه بندی برنج
1-9-1- طبقه بندی گونه ی O.sativa از لحاظ ظاهری
1-9-2- طبقه بندی برنج بر اساس وزن هزاردانه
1-9-3- طبقه بندی برنج بوسیله ی موسسه بین المللی تحقیقات برنج (IRRI)
1-9-4- طبقه بندی برنج بر اساس درجه حرارت ژلاتینه شدن (GT)
1-9-5- طبقه بندی برنج بر اساس میزان عطر و طعم
1-9-6- طبقه بندی برنج ایرانی از لحاظ خواص ظاهری
1-10- اهداف تحقیق
فصل دوم: بررسی منابع و پیشینه تحقیق
2-1- نیتروژن
2-2- تراکم بوته
2-3- تراکم کاشت و تاثیر آن بر عملکرد و اجزای عملکرد
2-4- تراکم و شاخص برداشت
فصل سوم: مواد و روش ها
3-1- مشخصات منطقه مورد آزمایش
3-2- مشخصات خاک محل آزمایش
3-3- خصوصیات آب و هوایی منطقه
3-4- مشخصات آماری طرح
3-5- روش اجرای طرح
3-6- روش نمونه برداری و نحوه ی محاسبه نتایج :
فصل چهارم: نتایج و بحث
4-1- صفات مورفولوژیکی
4-1-1- ارتفاع بوته
4-1-2- طول پانیکول
4-1-3- طول دانه
4-1-4- عرض دانه
4-2 عملکرد و اجزای عملکرد
4-2-1 پنجه کل
4-2-2 پنجه موثر
4-2-3 پنجه نابارور
4-2-4 دانه کل
4-2-5 دانه پُر
4-2-6 دانه پوک
4-2-7 عملکرد
4-2-8 وزن کاه
4-2-9 وزن بوته
4-2-10 وزن هزاردانه
4-2-11 شاخص برداشت
نتیجه گیری نهایی
پیشنهادات
منابع

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی