ترجمه مقاله نمک به عنوان یک آلاینده زیست محیطی ، انواع آن ، اثر آن بر روی گیاهان و روش های موجود برای زدودن نمکها
رشته : شیمی / کشاورزی
Salts as potential environmental pollutants , their types , effects on plants and approaches for their phytoremediation
دانلود رایگان مقاله انگلیسی اینجا را کلیک نمایید
چکیده :
با توجه به افزایش جمعیت جهان تقاضا برای مواد غذایی به طور چشمگیری افزایش یافته است و این مشکلی است که باید به طور اساسی مورد بررسی قرار گیرد . تحت این شرایط، تعادل بین تولید مواد غذایی و مصرف بستگی به بهره وری کشاورزی خواهد داشت . با این حال، افزایش جمعیت جهان و کاهش مناطق کشاورزی به دلایل بسیاری از جمله صنعتی سازی، گرم شدن کره زمین، استفاده بیش از حد از آب و غیره ما را به مجبور استفاده از اراضی زراعی موثر و همچنین مناطق شور مستعد کرده است. مناطق کشاورزی با حاصلخیزی کم و یا مناطق غیر کشاورزی باید به مناطق کشاورزی برای تولید مواد غذایی اضافه شوند . برای این کار بسیاری از استراتژی های پرورش و بهبود ارزیابی شده اند ، ولی تا به حال ، تعداد کمی از آنها با موفقیت برای دستیابی به اهداف مشخص رسیده اند . مکانیسم های فیزیولوژیکی، ژنتیکی و بیوشیمیایی برای گیاهان بسیار پیچیده هستند، بنابراین، پرورش یک گیاه مقاوم در برابر آنها و یا با تحمل در برابر استرس امکان پذیر خواهد بود . تا به امروز، استراتژی پرورش و یا بهبود یک جهت را دنبال کرده است ، که یا شیمیایی و یا بیولوژیکی می باشد ، آنها پس از آن در دو مورد خاک و یا خود گیاه متمرکز شده اند ، چند گیاه در چند ایستگاه تحقیقات محلی آزمایش شده اند ، به عنوان مثال، استفاده از میکوریزا ، استراتژی بهبود را در هر دو مورد خاک و گیاه به همراه خواهد داشت ، که احتمالا افزایش تولید محصولات کشاورزی به مناطق شور یا آلوده مربوط می شود ، ما قادر به بهبود شرایط خاک برای مدت زمانی طولانی با کمی تلاش و هزینه خواهیم بود . غلظت نمک در خاک می تواند از طریق زهکشی و همچنین با استفاده از آب با کیفیت بالا کاهش یابد. از سوی دیگر، گیاهان از لحاظ اقتصادی مهم بوده و محصولاتی برای مقاومت آنها در برابر عوامل بیماری زا و استرس غیر بیماری زا مانند شوری و خشکی و برخی از آنها ساخته شده اند و به صورت تجاری در دسترس می باشند . با این حال، این یک مشکل حل نشده در سطح جهان، به ویژه برای گیاهان زراعی زیادی است که باید در مناطق با شوری متوسط رشد کنند ، بنابراین، یک روش جایگزین موثر باید یافت شود. در سال های اخیر، روش جدیدی به نام ” احیای زیستی” و یا “زدودن” در بسیاری از آثار علمی و گزارش ها معرفی شده است. این یکی از روش های کارآمد برای بهبود تولید محصول و کیفیت برای مناطق شور با هدف رشد گیاهان نمک دوست همراه با گیاهان زراعی می باشد . در این فصل، اثر نمک بر روی گیاهان و متابولیسم بدن گیاهی و استراتژی زدودن آنها مورد بررسی قرار گرفته است به طوری که نمک دوست ها می تواند احتمالا به عنوان گیاهان همراه با گیاهان زراعی در مناطق شور رشد کنند .
کلمات کلیدی : شوری ,زدودن، گیاهان همنشین ,گیاهان نمک دوست ، گونه Salsola (علف شور)