دسته بندی | شیمی |
بازدید ها | 1 |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 44 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 84 |
مرحله بعدی دستگاه شمش کن یا پلادر است که مجددا در آن صابون پخته شده با عبور از مسیربرش به قطعات مورد نظر بریده و سپس در ماشین پرس علامت مربوطه روی آن حک میشود و به قسمت بسته بندی رفته آماده ارائه به بازار می گردد . مدت زمان لازم جهت پر کردن دیگ های پخت یک ساعت و تخلیه و شستشو نیم ساعت می باشد .
1-1- تعریف – ویژگی ها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظا هری :
1-1-1- تعاریف : صابون بهداشتی ( عام) : صابونی است از صابونی کردن چربی های حیوانی ونباتی با سود و افزودن ریزین و یا بدون آن ساخته و بصورت قالب تهیه می گردد .
صابون پر چرب :
صابونی است که از چربی های حیوانی و نباتی با افزودن رزین و یا بدون آنکه دارای 2% تا 3% اسید چوب آزاد می باشد تهیه می گردد . اسید چوب آزاد می تواند از نوع روغن هسته خرما و یا روغن نارگیل وروغنهای صابونی نشدنی مثل لانونین – وازلین تهیه شود